Irrrrr

Jag behöver kanske inte berätta att jag inte bloggat på länge.
Men det har jag inte.
Jag har haft lite saker att oroa mig för som gjort att jag inte riktigt funnit det lugn som krävs för att sätta sig ner och ta tag i saken. Inte för att allt har löst sig men nu har jag i alla fall lite hopp att leva på.
Lite roliga saker om Irland som jag tänkte dela med mig av för att ni är så snälla. Vi köpte mjölk för första gången för några dar sen, galet gott att dricka sin paraddryck än en gång. Jag valde i butiken mellan att köpa standardmjölk eller super low fat. Tänkte att det var lite kul att standardmjölken var blå och den fettsnåla grön. Naturligtvis tog jag standardmjölken, orka dricka den smala liksom. MEN, vad upptäckte vi när vi kom hem? Mjölken var på tio procent. Det är ju nästan som grädde, tydligen är det normalt i det här landet. Den smakade inte så jätteilla men ändå liksom, tio procent är väldigt mycket. Om man tar den jättefettsnåla kan man få ner till det 4 procent faktiskt. Fett är gott...
Det är lite roligt hur irländarna hittar på system för att blåsa folk hela tiden. Som när man åker buss t.ex. En bussbiljett kostar 1,80 euro. Man betalar med två euro och får sin bussbiljett. Får man någon växel? Nej! Däremot så kan man ta med kvittot till sin lokala busscentral och få sina 20 cent tillbaka. Vem orkar göra det? De måste tjäna sjukt mycket pengar på att folk överbetalar sina bussbiljetter hela tiden.
Lovar att komma med fler roliga saker snart!

Dublin

http://vildlycka.blogg.se/2010/february/dublin.html
I agree!
Sålänge iaf, jag ska skriva nått själv snart också.
Puss

RSS 2.0