there's a reason for the world, you and I

The worst is over, you can have the best of me
kan man ju tro iaf, om och om igen....

Det var så sjukt nice i stugan. Segla, hoppa på vågorna med motorbåten, bada i havet och sola. Har inte brännt sönder mig nån gång i sommar faktiskt, bara blivit brun. Har inte varit så sen jag var liten och började springa naken redan i maj. Ganska skönt faktiskt, och solskydd har jag inte använt nån gång heller i år.

Har funderat som fan på film! Har tre grejer som jag verkligen vill göra. Men den senaste idén är den jag är mest pepp på. Jag kommer inte att avslöja här vad den handlar om iom att då kommer bara nått stort filmbolag a la Warner Brothers sno min idé... IGEN!!!

Okej det har aldrig hänt förut men det skulle fan kunna hända. Det är en tung story och filmen kommer o bli mäktig. Om den nånsin blir gjord. Det är ju inte särskilt säkert...

Ska sova, blev ensamt här :(

nattii

Les Adventures de Tintin

Idag satte jag klockan på tio. Jag gick inte upp klockan tio.

Men det var fan ganska nära. Satte på musiken på högsta volym och låg o halvlyssnade/halvsov till den i nån timme. Sen gick jag upp.

Jag klädde på mig och gav mig ut o sprang lite. Det var det stört jobbigaste jag någonsin varit med om, det gick typ inte att andas o jag kom på att man mår illa av att springa på morgonen innan man ätit frukost eller nått. Det var skönt iaf att komma hem o slänga sig i poolen efter det. Sen la jag mig o soltorka lite o stekte tills georgi kom. Vi lagade lite mat till mig o softa lite o sen kikade danne förbi också. Då badade jag o gargi medan danne kollade på o hämtade bollar åt oss lite då och då när de kom off court. Gargi o jag körde en tre settare till elva med ett litet improviserat volleybollnät i poolen, som för övrigt var fett stabilt!

Sen gick vi upp o kollade på Plan Nollhundra xD Den kanske sämsta film jag nånsin gjort, och ja, där i inräknat Psycho the movie. Jonta kom också när vi satt där o efter ett tag drog danne. Jonta, jag o gargi stack till europizza för att gargi skulle kunna tjocka i sig en pizza. Efter det gick vi på upptäcksfärd i fårhagen ^^ Vi gick runt där utan nåra tröjor o åt lite bär som vi hittade o smög på får. Men de var smartare än vi var hela tiden :(

Vi gick runt lite i Tallboda sen o stack hem o badade igen. Sen drog gargi hem o jonta o jag fixade mat åt mig o sen kollade jonta o jag på film :)

Jag tror det var sjunde gången eller nått jag såg Mulholland drive och jag måste säga att den bara blir bättre för varje gång!

Orkar inte lägga upp bilder här men kolla bdb för lite godbitar :)

nightynight folks

ska sova

if you want to be somebody else, change your mind

Hej telenor, vill du dö?!

Jag hatar telenor och allt som har med telenor att göra!

Sen den 12 juli har jag inte fått ett enda sms. För fem minuter sen fick jag sju stycken som skickats vid lite olika tillfällen sen dess. Väldigt trevligt att få ett sms tre dar efter liksom.

Det måste va väldigt många som blev förvirrade av att jag typ skickade ett andra sms efter att de redan svarat även fast jag inte fått deras svar. Men alla ni som skickat sms till mig och inte fått svar vet varför nu i alla fall.

Idag har varit rätt soft. Tog en liten löprunda i spåret för att få lite frisk luft, få upp flåset o kolla exakt hur förstörd min kondition var. 2.2 km på 9.20 var inte lika illa som jag trodde men till slutet av sommarn ska jag nog pressa ner mig till 9.00-8.40. Efter rundan tog jag ett dopp i poolen och sen gick jag till macken o köpte choklad :)

Pappa har sagt att han och jag ska gå ner till telenor och skälla ut dem som fan. Även om det inte är dem utan telefonen det är fel på så äre ändå de som sålt den till mig.

nu ska jag sluta dampa o lyssna på mando diao istället.

peace


Fire Walk with Me

Jag tror jag har svårt att ta farväl av grejer.
objekt.
människor.
händelser.
känslor.
känslor är nog svårast.

Är det kanske att minnen just doesn't do the trick. Oavsett hur kort det var så tar det emot.
Jag kämpar för att behålla det och allt läggs på hög.

Idag har jag och emma varit på gärsta o dumpat lite takpannor. Jag tror fan jag såg ett lodjur där :O



Paintball, gmfest och bara allmänt röj!

Sitter och väntar på bussen som om 14 minuter ska ta mig in till staden så jag tänkte släng in ett inlägg.

Det var roligt som fan igår :) grilla, vattenpolo, vattenpipa, bastu o snälla pojkar. Paintballen idag var helt sjukt roligt. Jag trodde verkligen inte att det skulle va så kul. Två timmar bara flög iväg verkligen. Jag tror inte adam förlorade en enda gång faktiskt. Vi mixtra med lagen hela tiden för att det skulle bli jämt, och det var det ju iofs också. Bara det att det laget adam var med i vann varenda gång. Jag hade även en privat duell med adam, vi hann jävligt långt ifrån varandra på simons tio sekunder men adam lyckades ändå få in en tre skott eller nått på mig medan jag hann få in... hmm, låt mig tänka... noll.

Ikväll blir det gmfest. Ska bli tokroligt! Känns som att vi börjat tappa kollen lite grann på hur många vi blir. Förhoppningsvis blir det bra ändå.

Bästa presenten fick jag förresten av Jonta igår. En fotboll, signerad av honom själv. Det är stort, riktigt stort.

laaaater

monstertruckroadtrip

GE MIG MONSTERTRUCKROADTRIP NUUUUU!!!

Idag har jag handlat för att sen komma hem för att sen handla igen. 60 liters balja blev det iaf, ingen murbruksbalja dock.

På coop idag så jag en gubbe som var så lik borgmästaren i Twin Peaks att det nästa var läskigt. Han stod o kollade på ketchup med sin fruga. Han var ytterst hetsig och tyckte att första bästa ketchup dög väl lika bra som vilken annan som helst men hon ville stå kvar o kolla igenom alternativen. När han gick mot sin vagn och otåligt noterade att hon stod kvar ropade han "Ska du stå kvar där hela dan?" till det stackars lilla livet. Pensionärer är roliga ibland.

Jag tror att det bästa sättet för att upptäcka sina egna brister är att notera allt man stör sig på som ens föräldrar gör och sen verkligen fundera om man kanske inte gör så själv ibland. Så många av mina kompisar som klagar på att deras föräldrar gör vissa saker har jag noterat gör samma sak utan att tänka på det. Antagligen därför att man tänker en sak när man ser nån göra nått och en annan när man själv gör det och så uppfattar man inte sammanbandet. Men jaja... Man tar upp otroligt mycket från sina föräldrar så om man känner för att slipa sina egna kanter kan ju det va en idé. Det var nått jag störde mig på hos mina föräldrar, har glömt vad det var nu. Ska komma på det sen.

Snälla kan inte det bra vädret hålla i sig hela den här kvällen och imorgon?

laaaaater :)

Hello sportfans

En bra dag har det varit! Jag fick sol på min födelsedag vilket faktiskt var en jäkligt bra födelsedagspresent! Vakna av att mamma var i mitt rum. Klockan var väl nio eller nått vilket betydde att jag inte hade sovit mer än en fem timmar. Men hon ville inte ha upp mig, bara ta ner lite disk från mitt rum och lämna en skål jordgubbar vid min säng innan hon och pappa stack iväg. De jordgubbarna åt jag till frukost när jag började vakna till framåt 12 någon gång. Sen gick jag ner till poolen och satt och stekte lite i solen och vänta på att de skulle komma hem och laga mat till mig. Jo, jag kände för att va ett handlingsförlamat barn. Efter att jag ätit mat så kände jag att jag var tvungen att röja upp lite på mitt rum för det såg fortfarande ut som ett bombnedslag iom att jag inte orkade ta hand om mina grejer efter peace and love. Fick sen besök av Sparv och Lisa. Vi åt lite tårta och jag fick en fin present :) Efter att de stack kom Jonta och då åt vi lite mer tårta innan vi gick ut på lite promenad. Stack hem och åt mat o sen ännu mer tårta för att avsluta med att spela lite Buzz nere hos min brorsa. Buzz som fö. är jääävligt roligt.

Jag har funderat lite på det alternativa livet som jag verkar leva i mina drömmar. Det är nånting med känslan i dem som känns så bekant. Jag antar att det är det som gör att jag har problem med att skilja på dem och verkligheten.

Reflektion nummer 2. Jag undrar hur jag skulle va om det inte fanns några andra människor. Tanken på att man skulle bygga upp en personlighet helt utan påverkan av andra människor känns ganska overklig.

Slutligen, jag trodde att sånt inte fanns på riktigt och var helt övertygad om det. Men kanske äre så att det är det enda som verkligen finns på riktigt eller snarare det enda som är bra nog att verkligen betyda nånting. Det enda som jag stött på menar jag då. Speciellt är det iaf. Jag ska nog aldrig sluta att ta in mig saker.
Nu känner jag att det börjar snurra, dags att krypa i kojs. Sweet dreams sportfans.

9 Juli


9 Juli

Nu när jag precis fyllt arton för några minuter sen borde väl jag va stor nog att ha en egen blogg? (a)

Jag har drömt så himla mycket på sistonde. Jag tror det har att göra med att mitt liv inte är lika organiserat som när jag är i skolan så att det blir annorlunda för hjärnan så den får mer att ta in som den sen måste reda ut under natten med tanke på att jag använder hjärnan så mycket på dagen att den helt enkelt inte får tid till det. Kan det va en rimlig teori?
Jag måste ta en stund och ligga och fundera i sängen när jag vaknar om vad som egentligen har hänt och vad jag drömt med tanke på att allt är så himla verkligt också. Och sen när jag väl rätat ut alltihop somnar jag om och drömmer naturligtvis mer som jag sen måste fundera på. Livet är sannerligen inte lätt.

Om det är nån som har nåra synpunkter på att det är alldeles för mkt meningslöst dravel på den här bloggen går det bra att anmäla det till Jessica då det är hennes fel att jag bloggar :P Jag lovar henne för mycket känner jag :)

I övrigt är jag väldigt, väldigt pepp på helg. Det kommer bli suuuuuper tror jag.

Ja må han leva till mig så hörs vi :)

RSS 2.0